Din väg till jägarexamen


Din väg till jägarexamen

Information

  • Din väg till jägarexamen – Bok + MP3
  • All teori som behövs för att ta jägarexamen
  • Rekommenderas av Jägarnas Riksförbund

Jägarnas Riksförbunds senast utgivna kurslitteraturbok för jägarexamen heter Din väg till jägarexamen och är skriven av Dan Törnström. Här finns all teori för jägarexamen samlad i en lättläst och pedagogisk faktabok.

Läsaren bjuds på en grundlig genomgång av ekologi, viltvård och jakt, men här finns också mer tänkvärda texter rörande jaktetik. Att känna trygghet och klarhet kring säkerhetsaspekten är ett måste för alla blivande och rutinerade jägare. Ämnet säkerhet behandlas därför med stor tydlighet och sakkunnighet.

479:-

Beställ Boken här

 

Mer information

Jaktlagen och jaktförordningen är exempel på villkor och lagar som är aktuella för jägare att känna till.  Det finns många juridiska regler och lagar som styr jakten. Att ta sig an jaktens förhållningsregler genom lagbokens texter känns för de flesta som en tung och svårläst idé, men i Din väg till jägarexamen slipper man det. Aktuella regler återges med tydliga presentationer som är enkla att förstå och komma ihåg.

Om inte en kompis eller familjemedlem erbjuder sig att förhöra läsaren inför teoriprovet, så finns i Din väg till jägarexamen välformulerade instuderingsfrågor och svar till alla kapitel.

Författare Dan Törnström har en lång erfarenhet som redaktör, och hans specialintresse för jakt, natur och fiske har alltid funnits där. Törnström är själv skogsbonde samt sekreterare för Jägarnas Riksförbund i Gävleborg och hans fördjupade och förtroendeingivande kunnighet lyser igenom bokens sidor som en röd tråd.

Tillgängligheten i Din väg till jägarexamen är värd en extra eloge. Texterna är inte bara lätta att läsa med korta stycken och utan svårare ord, utan den som inte vill eller hinner läsa själv har istället möjlighet att lyssna på den medföljande ljudboken på mp3, exempelvis under pendlingen till jobbet eller varför inte under en skogspromenad?
Beställ Boken här