Prova Skytte


Provskjuta pistol

Prova på pistolskytte

Vill du öva på att skjuta vapen och förbättra din precision avsevärt? Genom den härupplevelsen får du kliva in på en skjutbana och verkligen hitta prickskytten i dig. Upplevelsen är indelat i fyra olika paket:

Mini: Här får du, tillsammans med erfarna handledare, testa att skjuta med tre olika pistoler. Upplevelsen varar i ungefär 20 minuter och du hinner pröva på 3 olika pistoler – bland annat en Glock 17 – 19 mm. Premium: Den här upplevelsen är dubbelt så lång, och du får lite längre tid med varje vapen då du sammanlagt får pröva på fem olika pistoler. En av pistolerna du får testa är Walter PPK. Låter namnet bekant? Modellen är den som James Bond använt sig av i alla år.

Upplevelsen kan göras året runt i Stockholm och i Malmö. Priset ligger mellan 495 kronor och 2495 kronor beroende på paket. Åldersgräns: 18 år.

Läs mer

skjuta lerduva

Lerduveskytte

Bättra på din precision med hagelgeväret genom att prova på lerduveskytte – en utav världens mest populära skyttegrenar. Aktiviteten ger bra träning både för den erfarne jägaren som för nybörjaren som vill uppleva känslan när skotten lossas från bössan.

En erfaren instruktör finns givetvis med under hela aktiviteten, och förutom en säkerhetsgenomgång med denne kommer deltagarna även få lära sig mer om skjutteknik och andra matnyttiga tips för att träffa duvan, innan det är dags att prova lyckan.

Aktiviteten varar i ca 1–2 timmar, kostar 550 kronor per person och ges på flera orter i landet, bland annat i Stockholm, Uppsala, Sundsvall och Jönköping. 16 års åldersgräns gäller och aktiviteten finns tillgänglig från maj till september.

Läs mer

jaktsimulator

Jaktsimulator

Testa jaktlyckan i en jaktsimulator – närmare än riktigt skytte kommer man nog inte. Detta är en rolig utmaning både för den som har erfarenhet av jakt likaväl som för den som aldrig hållit i ett vapen tidigare. I simulatorn kan man prova på att skjuta alltifrån lerduvor till storvilt i olika typer av terräng och svårighetsgrad.

Aktiviteten är perfekt att dela med vännerna – varför inte utmana kompisgänget i en turnering? 60 minuter i jaktsimulatorn kostar 395 kronor och gäller då för upp till 10 personer. Avsluta med en kall öl i baren eller med en bit mat – kanske är det vinnaren eller förloraren som bjuder på förfriskningar?

Upplevelsen finns i Stockholm och är tillgängligt året runt.

Läs mer

Jaktsimulator

Jakt- och skjutsimulator

En upplevelse som är perfekt att ge bort till den som ännu inte har tagit sin jägarexamen. På Ballbreaker i Stockholm står en jakt- och skjutsimulator som är utmärkt för nybörjare att öva på. Är du redan en duktig skytt och vill träna är det inte heller några problem. Simulatorn passar nämligen inte bara nybörjare, utan även sportskyttar på högsta nivå.

I simulatorn kan du välja om du vill skjuta med kula eller hagel. Oavsett ammunition har du möjligheten att följa hela skjutförloppet, vilket är riktigt bra för den som vill bli en bättre skytt.

Priset ligger på 395 kronor per person. Ni kan vara upp till fem personer och upplevelsen kan göras året om, oberoende av väder.

Läs mer