Presentkort jägarexamen


Har du någon särskild som du vill få med dig ut i skogen för att jaga, men som inte har examen? Köp ett presentkort på Jägarexamen och ge bort upplevelsen Jägarexamen Grundkurs, som kan genomföras i Stockholm eller i Höör.

Vad ingår i ”Presentkort på jägarexamen”

Den intensiva grundkursen syftar till att lära deltagaren allt den behöver veta för att utan problem klara sin jägarexamen. Erfarna jägare kommer att gå igenom områden som fauna, ekologi, vapenhantering, djur och natur, säkerhet, eftersök – ja, allt som behövs för att deltagaren ska få börja jaga på riktigt efter att kursen är slut.

Givetvis kommer du också att tränas i själva skyttet. Du kommer att få grundlig skjutträning med olika typer av ammunition och gevär (hagel och kulskott). Mellan de teoretiska och praktiska övningarna bjuds du och de andra deltagarna på frukost, lunch, mellanmål och middag.

I kursen ingår

  • En intensivkurs som lär dig allt du behöver kunna för jägarexamen
  • Utrustning
  • Frukost, lunch, middag och mellanmål
  • Boende (om kursen genomförs i Stockholm)
  • Teoretiska och praktiska lektioner av erfarna och kunniga jägare
  • Skjutträning

Priserna, per person, är 6 900 kronor (Höör) och 7 699 kronor (Stockholm). Kursen hålls året om och kan läsas av personer äldre än 15 år. Glöm inte att med ett foto till examensbeviset!

Köpa presentkort på jägarexamen

Stockholm eller Höör?

Beroende på var kursen genomförs, ser upplägget lite olika ut. I Stockholm pågår kursen i två dagar, där dessutom boende ingår. Boendet delas med andra deltagare och inkluderar lakan och handduk. I Höör är kursen tre dagar och hålls på vackra Bosjökloster Slott mitt i Skåne. I Höör ingår dock inte boende.

Dagens alla måltider samt mellanmål är inkluderat, oavsett om du genomförs kursen i Stockholm eller i Höör. Observera att priserna skiljer sig åt en del. I Höör kostar det 6 900 kronor, och i Stockholm kostar det 7 699 kronor.

Läs mer / Beställ presentkort

SE ÄVEN :

skjuta lerduvor  lerduveskytte-och-magnum lerduveskytte-med-laser