Intensivkurs Jägarexamen Göteborg


I och omkring de större städerna i Sverige finns ett flertal aktörer som erbjuder intensivkurser i jägarexamen. Däremot är det väldigt stor skillnad gällande vad som ingår kursen. Många blivande jägare prioriterar de kurser där allt från kost och logi till lån av vapen och ammunition ingår. Att ha allt serverat gör att man kan lägga fokus på träningen. Här presenteras några av de som erbjuder intensivkurs i jägarexamen i Göteborg. 

Ulftorps Säteri: Ett säteri ca 10 mil öster om Göteborg. Ulfstorp Säteri erbjuder en 3-dagskurs. Kost, logi, utbildning och fantastisk miljö ingår. Utöver priset tillkommer examinationsavgift. Besök Ulfstorp hemsida

 

Intensivkurs – Göteborg – Att tänka på

Ovan presenteras några av möjligheterna att gå intensivkurs i jägarexamen i Göteborg samt inom en radie av 10 mil från huvudstaden på västkusten. Allt från de billigare alternativen där man får ordna med kost och logi på egen hand till de alternativen där ”allt” ingår. r.

Några saker att tänka på i val av intensivkurs:

  • Referenser

Genom åren har flera aktörer som erbjuder intensivkurser i jägarexamen fått en del kritik. Detta senast 2015 då kvällstidningarna granskade marknaden. Samtidigt finns det många aktörer som är mycket seriösa och duktiga. Var därför mycket noga med att välja en aktör som har funnits på marknaden länge. Kolla gärna upp du kan få referenser eller om andra har skrivit något på internet om företaget.

  • Med allt eller betydligt mindre?

Vill du ha allt serverat och bara fokusera på träningen? Logi på plats, mat, vapen och ammunition m.m. Allt är klart och det enda du behöver göra är att komma till herrgården där kursen genomförs.

Eller vill du hellre spara så mycket som möjligt och vill ordna med logi, mat m.m på egen hand. Allt har sina fördelar. Men var noga med vad du får för det du betalar.