Intensivkurs Jägarexamen Skåne


jagarexamen-presentkortGodsjakt.se

Endast fyra timmars tågresa från Stockholm tar dig till anrika Bosjökloster Slott mitt i det vackra Skåne. Här har 2 600 nöjda elever gjort sin jägarexamen och tagit steget mot härliga jaktupplevelser. En stor del av fokus lägger Skåne Godsjakt på att göra sina elever till pricksäkra och skickliga skyttar.

Här får ni träna avancerat skytte, få en ökad förståelse för skyttet, samtidigt som de andra delarna av jägarexamen bakas in i de intensiva dagarna på slottet. Är du orolig för att inte klara provet första gången? Lugn – Skåne Godsjakt bjuder alla elever som inte klarar examen på första försöket, på en ny kurs. Helt gratis.

Eller köp ett presentkort på jägarexamen i Höör. 

 

Välmående & Äventyr AB

1 600 nöjda kunder talar sitt tydliga språk. Välmående & Äventyrs kurser är både omtyckta och nyttiga. Under tre hårda, intensiva och lärorika dagar kommer du att få all kunskap du behöver för att få din jägarexamen. Du behöver inga förkunskaper alls inom skytte. Istället anpassas skjutandet efter varje individs nivå.

Välmående & Äventyrs jaktkurser kan nästan liknas vid privatlektioner på många sätt – åtminstone känns det som det. Kursledarna tar hela tiden hänsyn till de olika deltagarnas nivå och anpassar svårighetsgraderna där efter. En jägarexamen tar man bara en gång i livet – Välmående & Äventyr ser gärna till att du lär dig så mycket som möjligt vid det tillfället.

Var? Stockholm eller Skåne

Pris: 6 900 kronor för en komplett kurs.

Skånska Jägarskolan

Bara för att man bor i en storstad ska det inte vara svårt att ta en jägarexamen. Det här tycker i alla fall Skånska Jägarskolan, som erbjuder aspirerande jägare chansen att skaffa sig sin licens i Malmö. Skånska Jägarskolan har i över 30 år, sedan starten 1986, utbildat många duktiga jägare.

Här avlägger du ett teoretiskt prov, där dina kunskaper om ekologi, viltkunskap, vapen och reglerna kring jakt och vapen testas. När du har klarat det teoretiska provet testas dina skickligheter i praktiken. Det praktiska provet är indelat i tre delar: hagelgevärsprovet, kulgevärsprovet och högviltsprovet. Skånska Jägarskolans jägarexamen är ett utmärkt alternativ för dig som inte vill åka allt för långt från storstaden för att få din licens.