Jägarexamen App


jägarexamen appTräna på teorifrågor till jägarexamen när du åker buss, väntar på kompisen eller i soffan tillsammans med familjen. Det är den stora fördelen med appen ”Jägarexamen” av Boboshi Utbildning. Utbildningsföretaget har lagt ner en hel del tid på att utveckla en app som enligt dem ska räcka för att klara av alla de teorifrågor som finns på teoriprovet.

Klara teoriprovet i jägarexamen med App

Att träna in frågor via en app har en stor fördel just tack vare dess flexibilitet. Träna när, hur och var du vill.

Appen innehåller bland:

  • En stor frågebank med hela 1000 frågor. Dessa är utformade för att likna teoriprovet så mycket som möjligt.
  • Ett stort antal bildfrågor som gör det visuellt lättare att komma ihåg olika situationer
  • Förklaringar till alla frågor så att frågorna sätts i ett sammanhang
  • Återkoppling på frågor man inte tidigare kunnat.
  • Tydlig rättning som gör att man hela tiden går framåt i sin kunskapsinlärning
  • Teorisammanfattning i åtta olika kapitel
  • Presentation av 120 arter inom vilt
  • m

Appen fick stor uppmärksamhet när den lanserades och lyftes upp av bland annat PC för Alla, Jaktmarker & Fiskevatten samt Jägarförbundet.

Av de för tillfället 258 betygen som satts på appen har den fått ett genomsnitt på hela 4,5 vilket är mycket högt. Bland recensionerna förkommer kommentar som ”Mycket bra hjälpmedel”, ”Perfekt!” och ”Mycket bra App med mycket bra information”.

Appen kostar 189kr och går att ladda hem från Google Play. Den finns även i en Liteversion som man kan testa gratis. En bra början för den som är intresserad av hur denna app fungerar.

App passar dig som…

Att träna in frågor via app har sina fördelar – och nackdelar. Dess stora fördel är priset. Att för under 200kr få tillgång till 1000frågor är mycket prisvärt. Det gör att man kan träna och testa sina kunskaper oavsett var man är någonstans. Appen passar därmed i stort sett alla som vill klara av jägarexamens teoriprov.

Nackdelen är däremot att teorin så tydligt hålls isär från praktik. Det är lite som att enbart läsa körkortsteoriboken men aldrig sätta sig i en bil och testa sina kunskaper. Se därmed appen som ett perfekt komplement till kvällskursen, intensivkursen eller distanskursen.

Jägarexamen Appen – Kortfattat

Pris: 189kr

Tid: Appen går att använda så länge man vill

Vad ingår?: App med ca 1000frågor och pedagosiskt utbildningsmaterial.

Mer info: Läs mer på Google Play här.