En lugnare intensivkurs


Att gå intensivkurs i Jägarexamen är både ett socialt, trevligt och effektivt sätt att lära sig kunskaperna inför jägarexamens teori- och praktikprov. Men intensivkurserna har en nackdel – de kan bli för intensiva.  Dessutom sträcker de sig ofta över torsdag-söndag vilket gör att man minst måste ta ledigt från jobbet på torsdagen för att kunna medverka. Detta har Knistad Herrgård tagit fasta på och skapat ett alternativ. En intensivkurs bara på fr-sö men ändå i lugnare takt. Detta eftersom de delar upp kursen på två helger.

Delad intensivkurs – blir mindre intensiv

Under våren 2015 startar Knistad Herrgård upp det nya konceptet med delad intensivkurs jägarexamen.

Den första delen har fokus på teori och kan bokas oavsett om man har tänkt gå den andra delen eller inte. Priset är 4995kr för en helg där det bjuds både på undervisning och lite ledig tid. Det många kommer att uppskatta är att framförallt den andra delen blir enbart fokuserad på skjutning vilket ger betydligt mer tid åt detta.

Första delen på denna intensivkurs kommer att vara fram till juli. Den andra delen hålls sedan i augusti eller september och kostar då lika mycket.

Det blir lugnare, mer lärartid och man får till och med tid och ork att njuta av herrgården och vad den har att erbjuda.