Bok i fokus – Din väg till Jägarexamen


din väg till jägarexamenBoken ”Din väg till Jägarexamen” har tagits fram av jägarförbundet och är även den bok som förbundet använder i de kurser de anordnar för att lära ut all kunskap som krävs för att man ska kunna ta jägarexamen. Boken är mycket populär och ett flertal andra aktörer som anordnar kurser i jägarexamen har även denna som grundbok i kurslitteraturen.

Innehållsmässigt finns här allt som behöver tränas in för att klara det teoretiska provet. En stor fördel är även att det efter varje kapitel finns ”frågor och svar”. Ett sätt att repetera och testa sina kunskaper.

Vi ger boken ännu ett plus eftersom det gratis följer med MP3-format. Ladda in den på telefonen och ha med dig boken när du vill, var du vill. Vissa lär sig bäst genom att läsa, andra genom att lyssna. Att kombinera är många gånger den allra bästa lösningen. Just detta gör att boken får ett lite bättre betyg än många andra böcker inom denna genre då få andra finns i ljudbok.

På Bokus har sju kunder lagt recensioner och genomsnittbetyget är 4 av 5.

En kund skriver ”Utan tvekan rekommendabel” och en annan ”Kortfattad och informativ”.

Däremot lyfts viss kritik också. En skriver exempelvis att boken inte riktigt lägger fokus på det man som läsare bör lära sig och komma ihåg. Denna person gav ändå en 4:a så uppenbarligen vägde inte detta speciellt tungt.

Författare är Dan Törnström som har lång erfarenhet av jakt men även lång erfarenhet av att vara redaktör. En bra kombination som mynnat ut i boken (som jägarförbundet även varit delaktig i).

Det finns flera böcker som anses vara tillräckliga för att nå ett godkänt resultat på provet. Men Din väg till Jägarexamen bör vara den bok som de flesta använder som även rekommenderas av Jägarförbundet. Lättläst, informativ och rekommendabel…

Boken kostar 469kr och går att köpa på Bokus. För tillfället finns rabattkod hos Bokus som ger 5% rabatt. I alla fall några kronor billigare…(Gäller till 1 jan 2017)