Nu även med presentkort på jägarexamen


din väg till jägarexamenVet du att din vän vill ta jägarexamen men inte exakt när det ska ske? Nu finns möjligheten att köpa presentkortet som hjälper till på vägen. Detta oavsett om man enbart vill träna in teorin eller om det är en intensivkurs som önskas.

Boken

Köp boken som de allra flesta använder för att träna in teorin inför jägarexamensprovet ”Din väg till Jägarexamen”. Priset är 469kr. Alternativt köps ett presentkort på Bokus så personen själv kan välja vilka jaktböcker som vill köpas in. Går man en kurs är det alltid bra att höra med kursledarna vilket kursmaterial de kommer att utgå ifrån.

Intensivkurs

Den som vill kosta på vännen något allra extra bör köpa ett presentkort på intensivkurs i Jägarexamen. Under 2-3 dagar går ledare igenom allt som man behöver kunna oavsett om det gäller teori eller praktik. Med flera timmar på skjutbanan får man även upp den kunskap som behövs inför det praktiska provet.

Presentkortet gäller i Höör eller Stockholm

Höör: Kostnaden är 6900kr och här ingår all utrustning som behövs samt alla måltider. Allt i mycket fin miljö i Bosjökloster Slott i Skåne. Däremot ska det tilläggas att boende inte ingår i detta pris. Det får man ordna själv. På 45 minuters avstånd med bil finns hotell i Malmö att bo på. Lika lång tid tar det även att åka till Landskrona för de som hellre bor där.  Denna kurs genomförs av Gods Jakt.

Stockholm: Priset är något dyrare i Stockholm men då får man även mer tid på plats. För 7699kr ingår allt som behövs för att ta jägarexamen och undervisningen pågår i två dagar. Här får alla bo på i jaktstugor vilket gör att man även får en större gemenskap med övriga kursdeltagare. Denna kurs anordnas av Sundsta Säteri.

Presentkortet kan köpas här via Upplevelse.com

presentkort jägarexamen