Nu även med shop


Från början var det tänkt att denna sida enbart skulle ha fokus på jägarexamen. Vägar dit och så vidare. Men med tiden har den vuxit och nu erbjuder vi även en liten shop. Allt började med att några efterfrågade en sida om jaktböcker. Så vi la upp några av de böcker som finns på marknaden. Inte de vanligaste som går att köpa på bokus utan några andra. Hoppas det är av visst nöje.

Garmin HundkameraSen har shoppen successivt ökat i omfång.  Så vad kommer vi att lyfta upp? Tanken är att shopen ska bli lite unik. Att ta upp produkter som inte är så vanliga. Jaktkläder finns det mängder av E-butiker som säljer. Men det är färre som säljer västar till hundar som de kan ha. Västar som sedan en kameran kan fästas på och som filmar hela jakten. Just denna produkt var den första vi lade in. Mest på prov – Se hundkameran här.

En tanke var att göra ett jätteutbud av knivar. Sorterade efter jaktknivar, slaktknivar osv. Men så visade det sig att en kollega precis startat upp en sida med enbart fokus på knivar – knivar.net. Känns inte helt kul att jobba mot samma mål. Så knivarna överlåter vi till honom.

Det ska tilläggas att några produkter inte säljs direkt från denna sida. Det är och förblir främst en informationssida om var man kan ta jägarexamen och olika vägar dit. Detta med lite extra fokus på just intensivkurser. Detta eftersom det är en kursform som vuxit snabbt. De produkter som finns på sidan är marknadsföring av de produkter som olika E-butiker säljer. Genom att gå via denna sida och köpa dessa produkter stödjer du utvecklingen av sidan. Detta då E-butikerna betalar en liten slant för att få vara med på sidan.

Med nöje och god jaktlycka !